Arego
kw:!support_us

Storddamene med bronse i 2. divisjon!

13.03.2017 |sa

Etter flott innsats i sesongens rankingturnering, så endte storddamene med ein flott bronseplassering i 2. divisjon.

Her følgjer kamprapport frå helga, signert trenar Gry Tuset:

På søndag spilte damene rankingturnering i 2. divisjon på Husnes. Før turneringen hadde storddamene sikret seg en fjerdeplass foran Søre Neset.
Trio, Rossvoll og Viking 2 lå på hhv. 1., 2. og 3. plass. Rossvoll valgte å ikke delta på turneringen. Det ga storddamene en sjanse til å kapre en medalje i årets 2. divisjon for damer.

Vi reiste damesterke med 9 damer i et aldersspenn på 33 år. Satset på at rutine og ungdommelig pågangsmot skulle være den perfekte kombinasjonen.
I gruppespillet møtte vi Gneist 2, Sotra og så Viking 2. Etter seier i de to første kampene var vi sikret videre avansement. I slaget om puljeseieren ble Viking 2 for sterke.

Vi måtte derfor ut i kvartfinale med Søre neset. Det var en avgjørende kamp for å kunne sikre seg en medalje i året seriespill. Endelig fikk vi revansje og sikret derfor bronsemedalje i seriespillet.

I semifinalen møtte vi tøff motstand i Trio som er det klart beste laget i årets 2. divisjon. Det ble lange ballvekslinger hvor begge lag var flinke å plukke baller, men Trio ble for sterke. I bronsefinalen møtte vi Strand/Ulv som ikke var med i poengstriden. Etter 5 intense kamper var det slutt på kreftene og vi endte på 4. plass i ranking turneringen. Vi er likevel fornøyd med årets innsats, med ett steg opp i fra i fjor.

Me gratulerer våre flinke og spreke damer!

Her er nokre arkivfoto frå siste heimekampar mot Askøy og Rossvoll 11. februar: 

Kontakt
Kalendar