Arego
kw:!support_us

Resultat 2. div ranking

06.12.2015

Larurdag 5. desember vart første rankingrunde arrangert. Herrelaga møttes i Amalie Skrams Idrettshall i Bergen, medan damene spelte i Øystese. Damene endte på 4. plass, ein plass betre enn i fjor. Sjå fotoalbum og kampstreaming.

Stordherrene tapte begge kampane i puljespelet 0-2 mot BSI og Gneist. I plasseringskampen 5.-6. plass vart det 2-1 over Rossvoll. I siste kampen fall eit par posisjonsbrikkar på plass, da laget har slete med å finne ei optimal oppstilling etter at midtspelar Jan Fredrik vart skada tidlegare i haust. Fotoalbumet er frå alle tre kampane, og avslører detaljar i blokk- og forsvarsarbeid. Detaljar det må jobbast med vidare, og da kan vårsesongen bli veldig bra.

Gry har levert denne kamprapporten: 

Rankingturnering i Øystese er for hardinger. Det innebærer 7 timer med volleyball og 6 timer i bil. Da er det godt damelaget har masse erfaring. Vi reiste med 6 erfarne spillere og to debutanter Dovile og Karoline. Vi hadde satt oss mål om å komme blant de fire første og det greide vi akkurat. I puljespillet møtte vi Kvernbit, Askøy og Nyborg som leder serien. Vi hadde en god start og vant greit over Kvernbit og Askøy. Nyborg ble for sterke og vant pulja. Vi ble 2 og møtte Trio i semifinalen. Vi kom aldri skikkelig i gang i den kampen og var nok preget av et intenst og hard program. De vant uten altfor store problemer, så det har vi noe å revansjere når vi møter Trio i serien i februar. I bronsefinalen fikk vi en ny mulighet til å slå Nyborg. De var noe redusert på grunn av skader. Vi startet godt og vant første settet klart, men tapte det neste. Vi slet med servemottaket og fikk ikke satt press på Nyborg. I tredje og avgjørende sett ledet vi 13-8. Vi manglet kun to poeng og hadde seieren i lomma. Men Nyborgs legger servet godt og vi gjorde mye feil. Det snudde kampen og Nyborg vant utrolig nok 15-13. Vi la igjen skuffelsen en eller annen plass på bilturen hjemover og kan i ettertid si at vi var godt fornøyde med 4. plassen.

Vegard i midtangrep mot BSI.

Kontakt
Kalendar